EDITORIAL

 

PROFESIONÍST, -Ă, profesioniști, -ste, s. m. și f. Persoană care exercită o profesiune; (înopoziție cu amator și diletant) care exercită permanent un meșteșug, o artă, un sport pe baza unei pregătiri profesionale.

PROFESIONÁL, -Ă, profesionali, -e, adj. Care ține de o profesiune, privitor la o profesiune; care este legat de o profesiune. ◊ Secret profesional = informație pe care o deține cineva grație profesiunii sale și pe care nu are dreptulsă o divulge nimănui. Învățământ profesional=învățământ pentrupregătirea și pentruspecializarea muncitorilor calificați. Boală profesională = boală specific unei profesiuni sau provocată de o anumită profesiune.

Am inceput acest articol cu descrierea a ceea ce vrem sa fie piatra de temelie a grupului de oameni minunati care formeaza familia AAPR ( AsociatiaAntreprenorilor de Peisagistica din Romania): PROFESIONALISMUL.

Aceasta asociatie, isi propune sa stranga la o lalta oameni cu ganduri si pasiuni comune, cu nivel de pregatire asemanator, dar si cu dorinta de a-si imbunatati calitatea si performantele in viitor. Doar asa putem duce mai departe aceasta meserie frumoasa, lasand mostenire atat realizarile de exceptie, cat si dragostea si respectul fata de natura si fata de cei ce se bucura de ea.

Societatile comerciale care fac parte din AAPR, impreuna cu furnizorii de material si servicii conecte profesiei de peisagist, vor sa readuca la nivel de arta, amenajarea spatiilor verzi adiacente cladirilor rezidentiale (case), industriale ( cladiri de birouri, fabrici, cluburi sportive ) dar si parcurilor si gradinilor din orasele tarii. Acest lucru se poate doar prin seriozitate, angajati calificati, unelte si utilaje specifice, material si servicii de cea mai buna calitate, standard ridicate, preturi corecte…intr-un cuvant: PROFESIONALISM.

Fiecare anotimp are frumusetea si farmecul propriu si ne dau posibilitatea sa alegem dintr-o paleta variata de forme si culori, astfel incat sa oferim fiecarei gradini in parte personalitate si functionalitate 365 de zilepe an.

 

Vasile Campeanu – AmbientAll SRL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *